תהליך הייצור

הזרעים נזרעים באהבה רבה ומגודלים ונקצרים בהתבסס על פרוטוקולי גידול שפותחו ושוכללו במשך השנים על ידי החברה תחת פיקוח של מומחים חקלאיים ממנהל המחקר החקלאי בישראל (מכון וולקני של משרד החקלאות). ברגע שנקצרו, הזרעים הם מאוחסנים במחסן זרעים מיוחד בתנאי טמפרטורה ולחות מבוקרים על מנת לשמור על חיי המדף והערכים התזונתיים שלהם. השמן מופק מהזרעים בתהליך של כבישה קרה, ללא שימוש בחום או בחומרים כימיים. תהליך ההפקה והייצור של השמן עומד באופן מלא בתקני ISO 9000/22000 וHACCAP (ניתוח סיכונים ונקודות בקרה קריטיות). לאחר המיצוי השמן עובר אנליזה במעבדות מובילות, כל אצווה של שמן מקבלת תעודת אנליזה COA)) אשר מבוססת על הבדיקות הללו. השמן נארז בחביות שהותאמו במיוחד לשימוש במזון ואושרו על ידי ה-FDA. המוצר הסופי (כמוסות שמן) מיוצר בשוויץ בחברת Swiss Caps שהיא היצרן המוביל בתחומו באירופה על פי נוהלי GMP (תהליך ייצור נאות) כדי להבטיח את בקרת האיכות הגבוהה ביותר.